\u017died\u0173 d\u017eiovinimas<\/a><\/li><\/ul><\/nav><\/div>\nK<\/span>anapi\u0173 augal\u0173 d\u017eiovinimas yra labai svarbus auginimo proceso etapas, kurio metu augalas tinkamai i\u0161d\u017eiovinamas ir paruo\u0161iamas vartojimui. Nesvarbu, ar esate patyr\u0119s augintojas, ar \u0161io proceso naujokas, labai svarbu \u017einoti tinkamus kanapi\u0173 augal\u0173 d\u017eiovinimo b\u016bdus, kad u\u017etikrintum\u0117te auk\u0161tos kokyb\u0117s galutin\u012f produkt\u0105. \u0160iame straipsnyje panagrin\u0117sime kelet\u0105 patarim\u0173, kaip d\u017eiovinti kanapi\u0173 augalus – nuo augalo derliaus nu\u0117mimo iki pumpur\u0173 d\u017eiovinimo. Naudodami tinkamus metodus, galite pagaminti stipr\u0173 ir aromating\u0105 kanapi\u0173 produkt\u0105, kuris puikiai tinka asmeniniam naudojimui arba pardavimui.<\/p>\n<\/span>Augalo derliaus nu\u0117mimas<\/span><\/h2>\nPirmasis kanapi\u0173 augal\u0173 d\u017eiovinimo \u017eingsnis – tinkamai nuimti derli\u0173. Kai augalo pumpurai pasiekia vis\u0105 savo dyd\u012f ir pasidengia trichomomis, metas nuimti derli\u0173. \u0160variomis \u017eirkl\u0117mis arba gen\u0117jimo \u017eirkl\u0117mis nukirpkite augalo \u0161akas ir nupjaukite visus didelius v\u0117duoklinius lapus. \u0160akas pakabinkite \u017eemyn galva v\u0117sioje, tamsioje ir gerai v\u0117dinamoje patalpoje.<\/p>\n
<\/span>D\u017eiovinimo vietos paruo\u0161imas<\/span><\/h2>\nPrie\u0161 kabinant augalo \u0161akas, svarbu paruo\u0161ti d\u017eiovinimo viet\u0105. \u012esitikinkite, kad patalpa \u0161vari, joje n\u0117ra dulki\u0173 ar \u0161iuk\u0161li\u0173, o temperat\u016bra ir dr\u0117gm\u0117s lygis yra kontroliuojami. Galite naudoti oro sausintuv\u0105 arba oro kondicionieri\u0173, kad dr\u0117gm\u0117s lygis b\u016bt\u0173 \u017eemas. Pakabinkite augalo \u0161akas ant virv\u0117s arba vielos, \u012fsitikinkite, kad jos n\u0117ra pernelyg arti viena kitos.<\/p>\n
<\/span>D\u017eiovinimo laikas<\/span><\/h2>\nD\u017eiovinimo procesas paprastai trunka nuo 5 iki 14 dien\u0173, priklausomai nuo pumpur\u0173 dyd\u017eio ir dr\u0117gm\u0117s lygio patalpoje. Per \u0161\u012f laik\u0105 svarbu atid\u017eiai steb\u0117ti pumpurus ir \u012fsitikinti, kad jie n\u0117ra per daug sausi arba per daug dr\u0117gni. Galite tikrinti pumpurus \u0161velniai juos suspausdami, kad pajustum\u0117te dr\u0117gm\u0119. Jei jie jau\u010diasi per dr\u0117gni, galite padidinti patalpos v\u0117dinim\u0105. Jei jie per sausi, galite suma\u017einti ventiliacij\u0105 arba \u012f patalp\u0105 \u012fd\u0117ti oro dr\u0117kintuv\u0105.<\/p>\n
<\/span>\u017died\u0173 d\u017eiovinimas<\/span><\/h2>\nKai pumpurai i\u0161d\u017ei\u016bsta, metas juos d\u017eiovinti. D\u017eiovinimas – tai kelias savaites trunkantis pumpur\u0173 laikymo sandariame inde procesas, kurio metu pumpurai \u012fgauna vis\u0105 savo skon\u012f ir aromat\u0105. Sud\u0117kite i\u0161d\u017eiovintus pumpurus \u012f stiklinius indus ir u\u017epildykite juos ma\u017edaug iki dviej\u0173 tre\u010ddali\u0173. U\u017edarykite stiklainius ir bent dvi savaites laikykite juos v\u0117sioje, tamsioje vietoje, kasdien atidarydami, kad pasi\u0161alint\u0173 dr\u0117gm\u0117s perteklius. Po dviej\u0173 savai\u010di\u0173 pumpurai tur\u0117t\u0173 b\u016bti visi\u0161kai i\u0161d\u017eiovinti ir tinkami vartoti.<\/p>\n
Apibendrinant galima pasakyti, kad kanapi\u0173 augal\u0173 d\u017eiovinimas yra esminis auginimo proceso etapas. Tinkamai paruo\u0161\u0119 d\u017eiovinimo viet\u0105, atid\u017eiai steb\u0117dami pumpurus d\u017eiovinimo metu ir tinkamai juos d\u017eiovindami, galite u\u017etikrinti auk\u0161tos kokyb\u0117s galutin\u012f produkt\u0105. Nesvarbu, ar auginate kanapes asmeniniam naudojimui, ar pardavimui, laikydamiesi \u0161i\u0173 patarim\u0173 gal\u0117site pagaminti stipr\u0173 ir aromating\u0105 produkt\u0105.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Kanapi\u0173 augal\u0173 d\u017eiovinimas yra labai svarbus auginimo proceso etapas, kurio metu augalas tinkamai i\u0161d\u017eiovinamas ir paruo\u0161iamas vartojimui. Nesvarbu, ar esate patyr\u0119s augintojas, ar \u0161io proceso naujokas, labai svarbu \u017einoti tinkamus kanapi\u0173 augal\u0173 d\u017eiovinimo b\u016bdus, kad u\u017etikrintum\u0117te auk\u0161tos kokyb\u0117s galutin\u012f produkt\u0105. \u0160iame straipsnyje panagrin\u0117sime kelet\u0105 patarim\u0173, kaip d\u017eiovinti kanapi\u0173 augalus – nuo augalo derliaus nu\u0117mimo iki […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":2795,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[170],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2794"}],"collection":[{"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=2794"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2794\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2797,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2794\/revisions\/2797"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/media\/2795"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=2794"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=2794"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/cbdnauda.lt\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=2794"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}